TILMELD DIG I DAG
Kampagnen starter 1. februar 2021

Velkommen!

På vegne af vores 9.000 foreninger, 1,9 millioner medlemmer, 1.000 elite atleter og alle de kommercielle partnere, der har valgt at støtte sporten i danmark, er det os en fornøjelse at byde dig indenfor i et nyt sundt, aktivt og digitalt fællesskab.

Med GO!Danmark får du en unik mulighed for at blive en endnu bedre udgave af dig selv, dyrke et sundt fællesskab – og samtidig støtte vores arbejde for at skabe et sundt og aktivt Danmark.

Rigtig god fornøjelse!

KLAR… PARAT… GO! Danmark

Vær med når DIF & Team Danmark inviterer dig og resten af den danske befolkning til at stå sammen om at skabe en endnu sundere fremtid. Er du klar på en sund udfordring?

I modsætning til hvad mange tror, handler livet som eliteatlet ikke kun om at være genetisk heldigt stillet eller at opretholde en ekstraordinær fysisk form. Alle atleter er ligeledes nødt til at opbygge og vedligeholde et balanceret fundament af basale egenskaber, hvis det skal lykkes at nå målet og opnå ekstraordinære resultater.

Det samme gør sig gældende for alle der dagligt skal balancere et liv med arbejde, fritid, familie og venner. Men hvor god er du til at skabe den fornødne balance mellem gode og dårlige vaner? Er du opmærksom på de basale egenskaber, der har indflydelse på, om du har energi til at klare dagens udfordringer?

For at klare GO! Danmark kampagnen bliver du og dine holdkammerater udfordret til at optimere en række grundlæggende livsfærdigheder. Hver uge byder på nye temaer, og du vil forbedre og afbalancere dine vaner på tværs af kost, motion, søvn, mental velvære og samarbejde.

Lad os stå sammen og blive inspireret af de bedste. Lad os gøre Danmark endnu mere aktiv!

Vil du være en del af holdet?

Sådan forløber GO! Danmark kampagnen

Tilmelding

Tilmelding

Du tilmelder dig kampagnen ved at oprette din egen profil her på siden og afvente yderligere information.

Sundhedstjek

Sundhedstjek

Fra ugen inden kampagnestart, kan du tage det digitale sundhedstjek.

Pointmål

Pointmål

Vi tager højde for lige netop din livsstil, ved at give dig et personligt pointmål der matcher din hverdag.

Kampagnen

Kampagnen

Gennem GO! Danmark, skal du forsøge at samle og rapportere point så du når dit personlige pointmål.

Resultater

Resultater

Til slut gentager du det digitale sundhedstjek, får dit resultat samt dit personlige diplom.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til GO! Danmark inden du påbegynder din tilmelding?

Tøv ikke med at tage kontakt. Vores supportteam sidder klar til at besvare din henvendelse. Vi glæder os til at høre fra dig.

KONTAKT OS

Mød din kampagneleder

Rasmus Henning er kampagneleder i GO! Danmark og til daglig sportschef i Sport One Danmark.

Rasmus er kendt som en af Danmarks bedste triatleter og har repræsenteret Danmark under flere olympiske lege. Rasmus står til rådighed under hele forløbet og er samtidig ansvarlig for sit team af Team Danmark eksperter.

Det koster kun 99,- at være med

Det koster kun 99,- at være med

Prisen er 99 kr. Prisen dækker deltagelse for 1 person inkl. digitalt sundhedstjek før og efter kampagnen, samt 5 uger med adgang til daglig rapportering, Team Danmark ekspertpanel, ugentlige udfordringer samt muligheden for at vinde nogle af de mange præmier.

Datoer

  • 11.01.2021 Tilmeldingen åbner
  • 01.02.2021 Første kampagnedag
  • 07.03.2021 Sidste kampagnedag
  • 12.03.2021 Kåring af vindere

Brochure

Vi har samlet den mest nødvendige information om kampagnen i en brochure. Du kan downloade brochuren og dele med dem du holder af.

DOWNLOAD

Pointsystem

Gennem kampagnens fem uger skal du dagligt forsøge at nå dit personlige pointmål. Sørg for at downloade og blive bekendt med pointsystem inden start.

DOWNLOAD

Spørgsmål?

Mangler du information om kampagnen? Vores supportteam sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

KONTAKT OS

Samarbejde?

Er du en del af en organisation der ønsker at samarbejde om at gøre alle danskere sundere? Så tøv ikke med at tage kontakt til os.

KONTAKT OS

Arbejdsplads?

Vi kan skabe en koordineret tilmelding for dig og din arbejdsplads. Lad hele organisationen samle unik inspiration fra Team Danmark.

KONTAKT OS

GO! Danmark præsenteres i samarbejde med

OLYMPISKE PARTNERE

Partner_1_new
Partner_2_new

TEAM DANMARK / DIF PARTNERE

Partner_3_new_new
BLIV EN DEL AF GO! DANMARK