NÆSTE KAMPAGNE

Fra mandag den 16. januar og 5 uger frem, kan du udfordre din aktuelle livsstil ved at gennemføre GO! Danmark kampagnen. Er du frisk?

Det handler hverken om at være stærkest, hurtigst eller bedst. Det handler derimod om at du får hjælp til at finde den helt rigtige balance mellem sunde og usunde vaner i dit liv.

Gør som tusindevis af andre danskere har gjort; Kast dig ud i det. Lad dig udfordre. Lad dig rive med. Så garanterer vi til gengæld, at du er godt på vej til at bygge en frisk livsstil, der lader dig blive lige præcis den du gerne vil være.

MELD DIG TIL ALLEREDE I DAG!

GO! DANMARK ER EN SUND UDFORDRING TIL DIG!

Hvornår har du sidst investeret 5 uger i dit eget liv? Hvad siger du til at få et servicecheck af din aktuelle livsstil samt hjælp fra sundhedseksperter, til at optimere din evne til at være bedst når det gælder?

Denne GO! Danmark kampagne er 100% designet til at gribe dig og din livsstil akkurat hvor du befinder dig lige nu. Herfra kigger vi os ikke tilbage, men fokuserer målrettet på at tage de mest relevante og overkommelige skridt frem mod nye og endnu bedre vaner.

Du får hjælp til at optimere dine kost, motion og restitutionsvaner via en metode der allerede har hjulpet over 300.000 personer med at skabe sunde forandringer. Du skal hverken tælle kalorier eller følge et stramt træningsprogram. Du skal derimod være standhaftig og manøvrere frit, men intelligent, mellem de 20 pointgivende parametre i vores pointsystem.

ALLE KAN VÆRE MED!

Alle deltagere får et personligt pointmål på baggrund af det indledende digitale sundhedstjek. Det handler hverken om at være hurtigst eller stærkest, men derimod om at være blandt dem der kan rykke mest ved egen livsstil gennem kampagnen.

DELTAGERE

HOLD

BODYAGE

+ ÅR

DIN DELTAGELSE INKLUDERER

DIGITALT SUNDHEDSTJEK

Du gennemfører vores digitale sundhedstjek før og efter kampagnen for at få tal på din sundhed og for at kunne dokumentere de sunde forandringer du gennemfører i løbet af fire uger.

BODYAGE & POINTMÅL

Du får både tal på din egen bodyage og bliver tildelt et personligt pointmål der sikrer at du bliver udfordret på netop det niveau du er på i dit liv lige nu. Alle kan være med – uanset aktuel sundhedstilstand.

DAGLIG RAPPORTERING

Gennem kampagnen skal du dagligt føre regnskab i vores app. Du samler plus og minuspoint ud fra vores pointsystem og skal derigennem forsøge at nå dit personlige pointmål.

EKSPERTER TIL RÅDIGHED

Gennem kampagnen vil vores eksperter dele ud af deres unikke viden om at skabe gode, sunde og langtidsholdbare vaner. Du får viden om kost, motion, søvn og mental trivsel.

MASSER AF UDFORDRINGER

Vær uge byder på et nyt tema og nye udfordringer du kan kaste dig over. Alle udfordringer hjælper dig med at holde fokus på at konvertere dine dårlige vaner til gode og stærke vaner.

ET SUNDT FÆLLESSKAB

Du kan oprette dit eget hold for dig selv, eller invitere dem du holder af. Alternativt kan vælge at deltage på et eksisterende hold. Som hold kan i kommunikere sammen undervejs.

FLOTTE PRÆMIER

Der er præmier på højkant gennem hele kampagnen. Hver uge har du mulighed for at vinde. Derudover trækkes der lod om kampagnens hovedpræmie blandt alle der gennemfører.

PERSONLIGT DIPLOM

Alle der gennemfører GO! Danmark kampagnen modtager et unikt diplom underskrevet af eksperterne. Diplomet dokumenterer din indsats og giver dig overblik over dine præstationer.

FÅ STYR PÅ VANERNE

GO! Danmark giver dig en unik mulighed for at få styr på hele din livsstil. Vi fokuserer på 20 forskellige parametre indenfor kost, motion, søvn og mentale vaner. Du vil dagligt kunne tage stilling til alle parametre.

Det koster 249,- at være med i GO! Danmark

Det koster 249,- at være med i GO! Danmark

Det er gratis at oprette en GO! Danmark profil og gennemføre det digitale sundhedstjek, som giver dig tal på din sundhed. Hvis du ønsker at tage imod udfordringen om at investere 5 uger i dit eget liv, koster det 249,- Du køber billet på web eller i app.

SÅDAN KOMMER DU I GANG

Du er ganske få skridt fra at blive en del af GO! Danmark. Følg denne lille guide og sørg for at blive tilmeldt og klar inden kampagnestart.

1. KØB BILLET

Her på siden kan du oprette din profil og købe billet til kampagnen. Hvis du allerede har en profil, kan du logge ind og købe din billet.

2. DOWNLOAD APP

Når du har oprettet din profil, foregår resten af GO! Danmark i vores app. Du finder app’en i Google Play eller Apple Appstore ved at søge efter “GO! Danmark”.

3. ALENE ELLER SAMMEN

Når du har gennemført din tilmelding, vil du blive bedt om at vælge eller oprette et hold. Hvis du ønsker at deltage alene, laver du blot dit helt eget hold.

4. GENNEMFØR SUNDHEDSTJEK

Når du logger ind i GO! Danmark app’en kan du ugen inden kampagnestart tage det digitale sundhedstjek og få tal på din sundhed. Du får din bodyage og dit personlige pointmål.

5. TJEK POINTSYSTEMET

Inden kampagnestart bør du tjekke pointsystemet, så du har en klar ide om hvordan du når dit personlige pointmål. Download pointsystemet her på siden.

6. KLAR TIL START!

Når du har gennemført denne lille guide er du 100% klar til kampagnestart. Du vil modtage information om de første udfordringer inden kampagnen starter.

Vigtig information

DATOER
  • 01.11.2022: Tilmeldingen åbner
  • 12.01.2023: Digitalt sundhedstjek
  • 16.01.2023: Første kampagnedag
  • 19.02.2023: Sidste kampagnedag
  • 20.02.2023: Resultat og diplom
  • 24.02.2023: GO! Danmark Awardshow
ER DU KLAR PÅ EN UDFORDRING?

DU SKAL DOWNLOADE GO! DANMARK APP’EN

Når du har gennemført din tilmelding skal du downloade GO! Danmark app’en. Det er i app’en at du gennemfører dit sundhedstjek, får dit pointmål og rapporterer dine point dagligt. Det er også her du har adgang til Team Danmark eksperter og masser af udfordringer og lækre udvalgte opskrifter.
SUNDHEDSTJEK

Du gennemfører dit sundhedstjek før og efter kampagnen direkte i app’en. Du kan altid se dine besvarelser og dine resultater samt blive opmærksom på hvad du bør fokusere på.

DIALOG OG FOTOS

Du kan chatte med andre deltagere eller dine holdkammerater. Du kan dele fotos af din rejse gennem kampagnen og holde dig opdateret via dit personlige feed.

STILLINGER & RESULTATER

Følg med i hvordan dine point udvikler sig og se om du kan komme til tops i nogle af udfordringerne. Stiger du i level? Kvalificerer du dig til ugens finale? Måske får du en plads i Hall of fame?

REGISTRÈR DINE POINT

Gennem kampagnen kan du dagligt registrere dine point i app’en og få overblik over hvor meget du mangler for at nå dit pointmål. Registreringen foregår løbende og du kan rapportere 3 dage bagud.

EKSPERTVIDEN

Vores eksperter vil løbende dele deres viden med dig i form af motiverende indlæg og videoer der introducerer spændende indhold og nye udfordringer.

LÆKRE OPSKRIFTER

Vores eksperter har udvalgt lækre opskrifter der kan hjælpe dig med at træffe de gode valg i forhold til din kost under kampagnen. Der er over 100 opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad og sunde snacks.

BROCHURE

Mangler du information om kampagnen? Download vores brochure der kort forklarer hvad GO! Danmark er og hvad du kan få ud af at deltage i næste kampagne.

DOWNLOAD BROCHURE

POINTSYSTEM

Gennem kampagnens fire uger skal du dagligt forsøge at nå dit personlige pointmål. Det gør du ved at navigere mellem plus og minuspoint.

DOWNLOAD POINTSYSTEM
ER DU KLAR PÅ EN UDFORDRING?