Hvorfor GO! Danmark

Som deltager i GO! Danmark får du mulighed for at investere 5 uger i din egen sundhed. Kampagnen fokuserer på hele din livsstil og hjælper dig med at vinde guldet i hverdagen.

Sådan fungerer GO! Danmark

GO! Danmark starter med et digitalt sundhedstjek der giver dig tal på din sundhed. Du får et personligt pointmål. Kan du leve op til dit pointmål og gennemføre udfordringen?

Sådan gennemfører du GO! Danmark

Rigtig mange danskere har allerede gennemført GO! Danmark med fantastiske resultater. Vi har samlet de 5 bedste tips i nedenstående video. Følg dem og du er godt på vej til at vinde guldet i din hverdag!

Skal du være med?

GO! Danmark er et sundt univers til dig!

Hvornår har du sidst investeret 5 uger i dit eget liv? Hvad siger du til at få et servicecheck på din aktuelle livsstil samt hjælp fra Team Danmarks eksperter til at optimere din evne til at være bedst når det gælder?

Til trods for at Danmark er et lille land, lykkes vi med at skabe store sportslige resultater internationalt. En af de væsentligste årsager til, at vores atleter klarer sig så godt er at atleterne får rådgivning fra Team Danmarks eksperter i forhold til at fastholde og udvikle de helt basale vaner og egenskaber som danner fundamentet for at kunne præstere optimalt.

Nu får du mulighed for at komme med bag kulisserne og få adgang til eksperternes unikke viden. Samtidig får du 5 uger med fokus på at træne lige netop de vaner der skal til, for at du selv oplever en hverdag med mere overskud og energi!

Alle kan være med!

Alle deltagere får et personligt pointmål på baggrund af det indledende digitale sundhedstjek. Det handler hverken om at være hurtigst eller stærkest, men derimod om at være blandt dem der kan rykke mest ved egen livsstil gennem kampagnen.

Deltagere

2.819

Hold

1.191

Samlet bodyage

+4.550 ÅR

Deltagelse inkluderer

Digitalt sundhedstjek

Du gennemfører vores digitale sundhedstjek før og efter kampagnen for at få tal på din sundhed og for at kunne dokumentere de sunde forandringer du gennemfører i løbet af fire uger.

Bodyage & Pointmål

Du får både tal på din egen bodyage og bliver tildelt et personligt pointmål der sikrer at du bliver udfordret på netop det niveau du er på i dit liv lige nu. Alle kan være med – uanset aktuel sundhedstilstand.

Daglig rapportering i app

Gennem kampagnen skal du dagligt føre regnskab i vores app. Du samler plus og minuspoint ud fra vores pointsystem og skal derigennem forsøge at nå dit personlige pointmål.

Team Danmark ekspertviden*

Gennem kampagnen vil eksperterne fra Team Danmark dele ud af deres unikke viden om at skabe gode, sunde og langtidsholdbare vaner. Du får viden om kost, motion, søvn og mental trivsel.

Masser af udfordringer

Vær uge byder på et nyt tema og nye udfordringer du kan kaste dig over. Alle udfordringer hjælper dig med at holde fokus på at konvertere dine dårlige vaner til gode og stærke vaner.

Et sundt fællesskab

Du kan oprette dit eget hold for dig selv, eller invitere dem du holder af. Alternativt kan vælge at deltage på et eksisterende hold. Som hold kan i kommunikere sammen undervejs.

Flotte præmier*

Der er præmier på højkant gennem hele kampagnen. Hver uge har du mulighed for at vinde. Derudover trækkes der lod om kampagnens hovedpræmie blandt alle der gennemfører.

Personligt diplom*

Alle der gennemfører GO! Danmark kampagnen modtager et unikt diplom underskrevet af eksperterne. Diplomet dokumenterer din indsats og giver dig overblik over dine præstationer.

Få styr på vanerne

GO! Danmark giver dig en unik mulighed for at få styr på hele din livsstil. Vi fokuserer på 20 forskellige parametre indenfor kost, motion, søvn og mentale vaner. Du vil dagligt kunne tage stilling til alle parametre.

*) Det kræver en PRO profil at få adgang til denne funktionalitet.

BASIS eller PRO deltager?

BASIS eller PRO deltager?

Du kan deltage gratis med en BASIS profil eller betale 129,- for en PRO profil som giver adgang til al funktionalitet i GO! Danmark. Med din deltagelse støtter du den fortsatte udvikling af både elite- og breddeidrætten i Danmark.

Sådan kommer du i gang

Du er ganske få skridt fra at blive en del af GO! Danmark. Følg denne lille guide og sørg for at blive tilmeldt og klar inden kampagnestart.

1. Download app'en

Når du er tilmeldt og har valgt hold skal du downloade kampagnens app. Den finder du i Google Play eller Apple Appstore ved at søge efter “GO! Danmark”.

2. Tilmeld dig kampagnen

I GO! Danmark app’en kan du oprette din personlige profil. Som udgangspunkt er du BASIS – men du kan opgradere til PRO.

3. Alene eller sammen

Når du har gennemført din tilmelding, vil du blive bedt om at vælge eller oprette et hold. Hvis du ønsker at deltage alene, laver du blot dit helt eget hold.

4. Gennemfør sundhedstjek

Når du logger ind i GO! Danmark app’en kan du gennemføre det digitale sundhedstjek og få tal på din sundhed. Du får din bodyage og dit personlige pointmål.

5. Tjek pointsystemet

Inden kampagnestart bør du tjekke pointsystemet, så du har en klar ide om hvordan du når dit personlige pointmål. Download pointsystemet her på siden.

6. Du er klar til START!

Når du har gennemført denne lille guide er du 100% klar til kampagnestart. Du vil modtage information om de første udfordringer inden kampagnen starter.

Vigtig information

Datoer
  • 1. september: Tilmeldingen åbner
  • 14. september: Sundhedstjek
  • 27. september: Kampagnestart
  • 31. oktober: Sidste kampagnedag
  • 1. november: Sundhedstjek
  • 5. november: Kåring af vindere

Du skal bruge GO! Danmark app’en

Når du har gennemført din tilmelding skal du downloade GO! Danmark app’en. Det er i app’en at du gennemfører dit sundhedstjek, får dit pointmål og rapporterer dine point dagligt. Det er også her du har adgang til Team Danmark eksperter og masser af udfordringer og lækre udvalgte opskrifter.
SUNDHEDSTJEK

Du gennemfører dit sundhedstjek før og efter kampagnen direkte i app’en. Du kan altid se dine besvarelser og dine resultater samt blive opmærksom på hvad du bør fokusere på.

DIALOG OG FOTOS

Du kan chatte med andre deltagere eller dine holdkammerater. Du kan dele fotos af din rejse gennem kampagnen og holde dig opdateret via dit personlige feed.

STILLINGER & RESULTATER

Følg med i hvordan dine point udvikler sig og se om du kan komme til tops i nogle af udfordringerne. Stiger du i level? Kvalificerer du dig til ugens finale? Måske får du en plads i Hall of fame?

REGISTRÈR DINE POINT

Gennem kampagnen kan du dagligt registrere dine point i app’en og få overblik over hvor meget du mangler for at nå dit pointmål. Registreringen foregår løbende og du kan rapportere 3 dage bagud.

EKSPERTVIDEN

Team Danmarks eksperter vil løbende dele deres viden med dig i form af motiverende indlæg og LIVE video streaming hvor dine specifikke spørgsmål besvares.

LÆKRE OPSKRIFTER

Team Danmark har udvalgt lækre opskrifter der kan hjælpe dig med at træffe de gode valg i forhold til din kost under kampagnen. Der er over 100 opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad og sunde snacks.

Spørgsmål?

Mangler du information om kampagnen? Vores supportteam sidder klar til at svare på dine spørgsmål. Du er mere end velkommen til at kontakte os.

KONTAKT OS

Pointsystem

Gennem kampagnens fire uger skal du dagligt forsøge at nå dit personlige pointmål. Det gør du ved at navigere mellem plus og minuspoint.

DOWNLOAD

Vi starter mandag den 27. september 2021

Skal du være en del af holdet?