100% SOMMERFRISK 2023

Sommerudgaven af GO! Danmark starter mandag den 16. maj og varer i 5 uger. Gennem kampagnen vil du få styrket dine vaner indenfor kost, motion og mental styrke. I 100% sommerfrisk fokuserer vi særligt på at du kan gå sommeren i møde fuld af energi og overskud.

Udover de klassiske fokusområder indenfor kost og motion, vil du vil blive udfordret på din disciplin, din evne til at finde løsninger og dit mod til at bryde ud af din komfortzone.

Og bare rolig – du er aldrig alene. Vores eksperter viser vej – og du deler rejsen sammen med tusindevis af andre danskere, der ligesom dig, er klar på at sige farvel til de dårlige vaner og gå en fantastisk sommer i møde.

VI STARTER 15. MAJ. SKAL DU VÆRE MED?

SKAL DU VÆRE 100% SOMMERFRISK I ÅR?

Er du klar til at tage kampen op mod de dårlige vaner? Tør du udfordre dig selv og dem du holder af? Har du mod på at gennemføre 5 uger med ukendte udfordringer? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, så er du klar til at gå efter guldet i din hverdag. Du er klar til at blive 100% sommerklar!

Vi kender ikke dit personlige mål, og vi kender heller ikke årsagen til at du lige netop nu overvejer at blive en del af GO! Danmark universet. Ønsker du at smide de sidste kilo inden sommerferien? Skal du i bedre form og strammes op? Måske mangler du energi og overskud i din hverdag? Eller også er du blandt dem der trænger til et ordentlig selvtillidsboost. Mulighederne er mange!

Uanset hvad der har ført dig hertil, så er den dårlige nyhed, at vi ikke tilbyder dig et quickfix eller en smutvej til det du søger. Til gengæld er den gode nyhed, at du er kommet til det helt rigtige sted, hvis du er klar til at yde en indsats for at nå dine mål. 

I GO! Danmark får du mulighed for at konvertere dine drømme til virkelighed. Vi griber dig hvor du er lige nu, og træner dig i de 20 grundlæggende egenskaber der skal til for at skabe varige og sunde forandringer.

Hvis du er blandt dem der gennemfører 5 uger i GO! Danmark trøjen, kan vi garantere dig, at du er mere end godt på vej til at stå skarpere end nogensinde – både fysisk og mentalt. Hvad siger du. Er du klar til at blive 100% sommerfrisk?

ALLE KAN VÆRE MED!

Alle deltagere får et personligt pointmål på baggrund af det indledende digitale sundhedstjek. Det handler hverken om at være hurtigst eller stærkest, men derimod om at være blandt dem der kan rykke mest ved egen livsstil gennem kampagnen.

DELTAGERE

HOLD

BODYAGE

+ ÅR

DIN DELTAGELSE INKLUDERER

DIGITALT SUNDHEDSTJEK

Du gennemfører vores digitale sundhedstjek før og efter kampagnen for at få tal på din sundhed og for at kunne dokumentere de sunde forandringer du gennemfører i løbet af fire uger.

BODYAGE & POINTMÅL

Du får både tal på din egen bodyage og bliver tildelt et personligt pointmål der sikrer at du bliver udfordret på netop det niveau du er på i dit liv lige nu. Alle kan være med – uanset aktuel sundhedstilstand.

DAGLIG RAPPORTERING

Gennem kampagnen skal du dagligt føre regnskab i vores app. Du samler plus og minuspoint ud fra vores pointsystem og skal derigennem forsøge at nå dit personlige pointmål.

EKSPERTER TIL RÅDIGHED

Gennem kampagnen vil vores eksperter dele ud af deres unikke viden om at skabe gode, sunde og langtidsholdbare vaner. Du får viden om kost, motion, søvn og mental trivsel.

MASSER AF UDFORDRINGER

Vær uge byder på et nyt tema og nye udfordringer du kan kaste dig over. Alle udfordringer hjælper dig med at holde fokus på at konvertere dine dårlige vaner til gode og stærke vaner.

ET SUNDT FÆLLESSKAB

Du kan oprette dit eget hold for dig selv, eller invitere dem du holder af. Alternativt kan vælge at deltage på et eksisterende hold. Som hold kan i kommunikere sammen undervejs.

FLOTTE PRÆMIER

Der er præmier på højkant gennem hele kampagnen. Hver uge har du mulighed for at vinde. Derudover trækkes der lod om kampagnens hovedpræmie blandt alle der gennemfører.

PERSONLIGT DIPLOM

Alle der gennemfører GO! Danmark kampagnen modtager et unikt diplom underskrevet af eksperterne. Diplomet dokumenterer din indsats og giver dig overblik over dine præstationer.

FÅ STYR PÅ VANERNE

GO! Danmark giver dig en unik mulighed for at få styr på hele din livsstil. Vi fokuserer på 20 forskellige parametre indenfor kost, motion, søvn og mentale vaner. Du vil dagligt kunne tage stilling til alle parametre.

Det koster 249,- at være med i GO! Danmark

Det koster 249,- at være med i GO! Danmark

Det er gratis at oprette en GO! Danmark profil og gennemføre det digitale sundhedstjek, som giver dig tal på din sundhed. Hvis du ønsker at tage imod udfordringen om at investere 5 uger i dit eget liv, koster det 249,-

SÅDAN KOMMER DU I GANG

Du er ganske få skridt fra at blive en del af GO! Danmark. Følg denne lille guide og sørg for at blive tilmeldt og klar inden kampagnestart.

1. KØB DIN BILLET

Det kræver en billet at melde dig til en GO! Danmark kampagne. Du kan købe din billet her på websitet, eller direkte i GO! Danmark appen. Det koster 199,- at være med. Du kan også købe en billetkode der giver adgang til flere deltagere.

2. DOWNLOAD APPEN

Download GO! Danmark appen i Apple App store eller i Google Play og opret din personlige profil direkte i appen.

3. ALENE ELLER SAMMEN

Når du har gennemført din tilmelding, vil du blive bedt om at vælge eller oprette et hold. Hvis du ønsker at deltage alene, laver du blot dit helt eget hold.

4. GENNEMFØR SUNDHEDSTJEK

Når du logger ind i GO! Danmark app’en kan du fra 1.5.2022 gennemføre det digitale sundhedstjek og få tal på din sundhed. Du får din bodyage og dit personlige pointmål.

5. TJEK POINTSYSTEMET

Inden kampagnestart bør du tjekke pointsystemet, så du har en klar ide om hvordan du når dit personlige pointmål. Download pointsystemet her på siden.

6. KLAR TIL START!

Når du har gennemført denne lille guide er du 100% klar til kampagnestart. Du vil modtage information om de første udfordringer via mail inden kampagnen starter.

Vigtig information

DATOER
  • 01.04.2023: Tilmeldingen åbner
  • 01.05.2023: Digitalt sundhedstjek
  • 15.05.2023: Første kampagnedag
  • 18.06.2023: Sidste kampagnedag
  • 19.06.2023: Resultat og diplom
  • 23.06.2022: GO! Danmark Awardshow
SKAL DU VÆRE 100% SOMMERFRISK?

DU SKAL DOWNLOADE GO! DANMARK APP’EN

Når du har købt og aktiveret din billet skal du downloade GO! Danmark app’en. Det er i app’en at du gennemfører dit sundhedstjek, får dit pointmål og rapporterer dine point dagligt. Det er også her du har adgang til Team Danmark eksperter og masser af udfordringer og lækre udvalgte opskrifter.
SUNDHEDSTJEK

Du gennemfører dit sundhedstjek før og efter kampagnen direkte i app’en. Du kan altid se dine besvarelser og dine resultater samt blive opmærksom på hvad du bør fokusere på.

DIALOG OG FOTOS

Du kan chatte med andre deltagere eller dine holdkammerater. Du kan dele fotos af din rejse gennem kampagnen og holde dig opdateret via dit personlige feed.

STILLINGER & RESULTATER

Følg med i hvordan dine point udvikler sig og se om du kan komme til tops i nogle af udfordringerne. Stiger du i level? Kvalificerer du dig til ugens finale? Måske får du en plads i Hall of fame?

REGISTRÈR DINE POINT

Gennem kampagnen kan du dagligt registrere dine point i app’en og få overblik over hvor meget du mangler for at nå dit pointmål. Registreringen foregår løbende og du kan rapportere 3 dage bagud.

EKSPERTVIDEN

Team Danmarks eksperter vil løbende dele deres viden med dig i form af motiverende indlæg og LIVE video streaming hvor dine specifikke spørgsmål besvares.

LÆKRE OPSKRIFTER

Team Danmark har udvalgt lækre opskrifter der kan hjælpe dig med at træffe de gode valg i forhold til din kost under kampagnen. Der er over 100 opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad og sunde snacks.

BROCHURE

Mangler du information om kampagnen? Download vores brochure der kort forklarer hvad GO! Danmark er og hvad du kan forvente at opleve under kampagnen.

DOWNLOAD BROCHURE

POINTSYSTEM

Gennem kampagnens fire uger skal du dagligt forsøge at nå dit personlige pointmål. Det gør du ved at navigere mellem plus og minuspoint. Tjek pointsystemet lige her.

DOWNLOAD POINTSYSTEM
ER DU KLAR PÅ EN UDFORDRING?