SAMMENHOLD

SAMMENHOLD

Er din virksomhed klar til at tage udfordringen op med og mod hele Danmark? Brug GO! Danmark til at styrke jeres interne fællesskab og skab endnu bedre sammenhold.

SUNDHED

SUNDHED

Ved at tilbyde jeres ansatte adgang til GO! Danmark, er I med til at sætte sundhed og forebyggelse på agendaen i Danmark. Lad os stå sammen om at styrke landets trivsel.

STØT SPORTEN

STØT SPORTEN

Ved at deltage i GO! Danmark, støtter din virksomhed både bredde og elite i dansk idræt. Kampagnens overskud går ubeskåret til at skabe et aktivt Danmark.

ER I KLAR PÅ EN SUND UDFORDRING?

Skal din arbejdsplads være med når DIF & Team Danmark inviterer hele Danmark til at stå sammen om at skabe en endnu sundere fremtid?

I modsætning til hvad mange tror, handler livet som eliteatlet ikke kun om at være genetisk heldigt stillet eller at opretholde en ekstraordinær fysisk form. Alle atleter er ligeledes nødt til at opbygge og vedligeholde et balanceret fundament af basale egenskaber, hvis det skal lykkes at nå målet og opnå ekstraordinære resultater.

Det samme gør sig gældende for alle der dagligt skal balancere et liv med arbejde, fritid, familie og venner. Men hvor dygtige er I på jeres arbejdsplads, til at skabe den fornødne balance mellem gode og dårlige vaner? Er der plads til forbedringer? Med GO! Danmark kan du give hele virksomheden et sundt “servicecheck”. Kampagnen fokuserer på de basale elementer i en sund livsstil. Alle kan være med – og vi har endda gjort det nemt for større virksomheder at koordinere en fælles tilmelding. Skal I være med?

GO! DANMARK

Lad virksomhedens ansatte blive inspireret til en sundere hverdag. Med tips og tricks fra Team Danmark eksperter og indspark fra landets eliteatleter, er der lagt op til fire uger med masser af inspiration og kompetent vejledning.

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION

SÅDAN FÅR DU DIN ARBEJDSPLADS MED!

BESTIL

BESTIL

Kontakt os for at bestille en unik kampagnekode til din virksomhed. Alle ansatte benytter samme kode og faktureringen håndteres centralt.

KOMMUNIKÉR

KOMMUNIKÉR

Download materialet her på siden og informér dine ansatte om kampagnen og jeres unikke kampagnekode, så de kan tilmelde sig inden kampagnestart.

JUSTÉR

JUSTÉR

Hvis du i løbet af tilmeldingsperioden finder ud af at kampagnekoden skal håndtere flere tilmeldte, tager du blot kontakt for at få antallet justeret.

SÆT IGANG!

SÆT IGANG!

Under kampagnen omdannes din virksomhed til en endnu sundere og aktiv arbejdsplads, hvor alle står sammen om at nå dagens pointmål.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

JA! Alle kan deltage i denne kampagne – uanset køn, alder og sundhedstilstand. Det eneste krav der er til dine ansatte er, at de har en smartphone og ønsker at deltage.

Hvis din arbejdsplads ønsker plads til flere end 500 deltagere, skal du klikke på bestil knappen længere nede på denne side, og bestille din unikke VIP Billetkode. Hvis du skal bruge færre end 500 pladser, kan du købe en VIP Billetkode direkte her på siden. Klik på “Køb” knappen og vælg antal billetter og få tilsendt jeres unikke kampagnekode som alle ansatte så kan bruge.

Kampagnen giver din arbejdsplads en rigtig god mulighed for at lade afdelinger udfordre hinanden. I kan oprette de hold/afdelinger som I ønsker og herefter dele kampagnekoden med de ansatte som tilmelder sig og vælger det hold/afdeling de er en del af til dagligt. Undervejs kan i så følge virksomhedens hold og til slut kåre vindere internt i virksomheden.

Vi tilbyder en række tillægsydelser der kan gøre det lettere for dig, at få engageret flest mulige ansatte i kampagnen og derigennem skabe sunde forandringer i hele organisationen. Du kan blandt andet bestille gavekort til dine ansatte, et kick-off foredrag, kampagne t-shirts eller bestille et helt awardshow hvis det er relevant. Tag kontakt til os på [email protected] for at høre mere.

JA! Virksomheden bag kampagnen, Sport One Danmark er idrættens kommercielle selskab som er ejet af Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark. Sport One Danmark sætter en ære i at leve op til gældende retningslinjer og lovgivning for datahåndtering. Alle data opbevares på servere i Danmark og der videregives eller videresælges ingen personlige data. Dine ansatte kan til hver en tid afmelde sig kampagnen og få slettet samtlige data. Kontakt os på [email protected] hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information.

Prisen er 150 kr. + moms pr. deltager. For dette får dine ansatte et indledende og afsluttende digitalt sundhedstjek med bodyage måling og personligt pointmål. Daglig rapportering. Ugetemaer og ugekonkurrencer. Adgang til sundhedsfaglige eksperter fra Team Danmark, samt mulighed for download af personligt diplom, når de gennemfører kampagnen. Derudover er der naturligvis også individuelle præmier på højkant. Når din virksomhed køber 500 eller flere pladser får i samtidig 10% ekstra pladser med GRATIS som en bonus.

UNDER 500 DELTAGERE?

Hvis din virksomhed ønsker at tilmelde mindre end 500 deltagere, kan I enten lade jeres ansatte tilmelde sig enkeltvis via egenbetaling, eller købe en VIP Billetkode som virksomheden betaler og sende den rundt til jeres ansatte. Du kan klikke nedenfor for at købe jeres egen billekode. Du vil modtage koden så snart du har valgt antal personer den skal gælde for, samt har betalt.

Køb VIP Billetkode til virksomheden
OVER 500 DELTAGERE?

Såfremt din virksomhed ønsker at invitere flere end 500 deltagere, tilbyder vi mulighed for at koordinere tilmeldingen via en samlet VIP Billetkode, du kan bestille direkte hos os. Du modtager billetkoden med det samme og bliver faktureret for det antal billetter du skal bruge.

Som en bonus for at støtte idrætten med et køb af flere end 500 billetter, modtager du 10% extra billetter. Disse ekstra billetter tilføjes til din billetkode.

Hvis du eksempelvis køber en billetkode til 500 deltagere, modtager du 50 gratis billetter. Den endelige billekode dækker således 550 tilmeldinger.

Bestil VIP Billetkode allerede i dag

HVAD KOSTER DET AT VÆRE MED?

KOORDINÉR EN SAMLET TILMELDING FOR DIN VIRKSOMHED

Det koster 150 kr. + moms per person at deltage i GO! Danmark. Hvis din virksomhed ønsker at tilmelde flere end 500 deltagere, kvitterer vi med 10% extra billetter GRATIS. Du kan bestille en samlet VIP Billetode til din virksomhed og vi sender derefter en faktura på det antal deltagere du ønsker at billetkoden skal gælde for.

BESTIL VIP BILLETKODE OG FÅ 10% EXTRA GRATIS

150 kr. + momsper person ved mindst 500 personer
  • Bestil en unik VIP Billetkode til din virksomhed så dine ansatte kan deltage i kampagnen:
  • 1 x VIP Billetkode gældende for mindst 500 ansatte.
  • Mulighed for løbende justering af antal
  • Få 10% ekstra billetter GRATIS
HAR DU SPØRGSMÅL?